Thee voor Horeca en Bedrijven

Kwalitatieve losse thee en kruidenthee in jouw horica zaak of in je bedrijfskeuken voor je medewerkers?

Wij bieden een breed scala aan heerlijke en natuurlijke smaken die perfect zijn voor zowel uw klanten als uw medewerkers.Bij ons geloven we in de kracht van natuurlijke ingrediënten en de complexiteit van échte kwaliteitsthee. 


Voor horica zaken bieden wij een uitgebreid assortiment van traditionele zwarte thee, delicate groene thee, verfrissende kruidenthee en exotische vruchtentheeën en kan eventueel het gewicht aangepast worden naar wens. 

Voor bedrijven bieden wij speciale pakketten aan voor gebruik door medewerkers. Of het nu gaat om een ontspannende pauze in de kantine of een boost van energie tijdens vergaderingen, onze theeën zijn de perfecte keuze. We kunnen aangepaste oplossingen bieden op basis van uw bedrijfsbehoeften

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om seizoensgebonden kruidenthee en thee samen te stellen volgens de verkoelende of verwarmende eigenschappen van de kruiden en thee. Of het nu gaat om verfrissende, verkoelende groene thee in de zomer of verwarmende, kruidige zwarte thee in de winter, zo heb je altijd de gepaste thee of kruidenthee bij elk seizoen. Bekijk ons aanbod van seizoensthee. 

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze losse thee en kruidenthee uw horica zaak kan verrijken en uw medewerkers kan inspireren. Geniet van de prachtige wereld van thee met ons uniek kwaliteitsassortiment.