Levertijd & Verzendkosten

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Bestellingen die op werkdagen vóór 11:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Wanneer je tijdens het weekend bestelt dan worden deze de maandag verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms is het heel erg druk of zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Mocht om wat voor reden dan ook de verwerkingstijd van uw bestelling langer duren dan 48 uur dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Op weekenden zijn wij gesloten. Het kan dan langer duren voordat jouw bestelling in behandeling wordt genomen en verzonden. Vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De levertijd bedraagt meestal 2 tot 3 dagen. 

 Verzendkosten

Onze pakketten worden via PostNL of Bpost bezorgd. Helaas hebben wij niet de financiële mogelijkheden om de verzendkosten die wij maken om jouw bestelling op te sturen voor onze rekening te nemen zoals de grote e-tailers dat doen. Helaas zijn deze verzendkosten hoog en onvermijdelijk. Desalniettemin nemen wij een klein deel van deze kosten voor onze rekening om dat voor jou acceptabeler te maken.

Om onze klanten tevreden te houden, proberen wij aan alle eisen en normen te voldoen, waardoor wij wellicht in de toekomst ook kunnen uitgroeien tot een e-tailer die gunstigere prijzen voor verzenden kan aanbieden. De bestellingen worden als pakket aangeboden. Dit doen wij omdat niet alle thee door de brievenbus past. De ene thee heeft meer volume dan de andere. Onze reguliere zakjes thee zijn ook voordeliger dan de brievenbuszakjes die wij aanbieden. Daardoor is een pakket voordeliger voor jou.

De verzendkosten voor het versturen van een pakket bedragen € 7,50 per bestelling voor België en € 16 voor Nederland en Frankrijk

Bij een bestelling boven de € 45 (BE) en € 65 (NL) & (FR),- nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening.

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.