Belangrijke Info / Disclaimer

Enkele inzichten in de traditionele Chinese geneeskunde berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

 

Let op de volgende belangrijke aanwijzingen

Onze producten zijn gebaseerd op de eeuwen oude traditionele Chinese geneeskunde, en deze recepten worden nog steeds dagelijks gebruikt in China om de gezondheid te verbeteren  De traditionele Chinese geneeskundige kennis is in China een erkende wetenschap die wordt doorgegeven en in praktijk wordt gebracht door gerenommeerde geleerden en gebruikers en die tevens wordt gepromoot door overheidsinstanties.

De duizenden jaren oude traditionele Chinese geneeskunde is echter ook gebaseerd op andere principes en benaderingen dan die uit onze gangbare ‘westerse’ wetenschap. Aangezien onze beschrijvingen van de betekenis en de functies berusten op de kennis van de traditionele Chinese geneeskunde, maken wij geen aanspraak op effecten in de zin van de gangbare wetenschap. Met name de aspecten van harmonie en een individueel innerlijk evenwicht hebben geen equivalent in onze wetenschap, waardoor voor veel van de in de traditionele Chinese geneeskunde beschreven effecten geen bewijs aantoonbaar is in termen van de westerse wetenschap.

Deze tisanes zijn geen medicijnen of vervanging van medicijnen en genezen geen ziekte maar zijn bedoeld om te drinken als ondersteunende warme drank. De kruiden mengelingen zijn wel samengesteld volgens bepaalde aandoeningen in de traditionele Chinese geneeskunde en kunnen eventueel wel helpen verzachten, maar elke persoon is anders waardoor het bij de ene persoon meer effect heeft dan bij de andere. Bij ziekte raadpleeg altijd een arts.

Wil je een gedepersonaliseerde kruidensupplement in poeders of tablet of een acupunctuur sessie, neem dan gerust contact op met mijn vrouw op www.sochinesemedicine.com