Over Wellness Tea

Hey beste thee drinkers welkom bij Wellness Tea !

Welkom bij Wellness Tea - een webshop die zich richt op het creëren van holistische thee en tisanes op basis van traditionele Chinese kruidenleer. Ons verhaal begon met mijn passie voor thee en de fascinatie en kunde van mijn vrouw Cheng Mei voor traditionele Chinese geneeskunde.

Samen besloten we om onze kennis en passie te bundelen en Wellness Tea te starten, met als doel het bieden van thee en tisanes die niet alleen lekker zijn, maar ook bijdragen aan het bevorderen van een holistische levensstijl. Onze tisanes zijn gebaseerd op eeuwenoude kennis en folklore van de traditionele Chinese kruidenleer maar dan met een moderne twist, door deze te combineren met echte thee om zo een unieke smaak en beleving te creëren.

Bij Wellness Tea begrijpen we dat onze tisanes en theeën geen vervanging zijn voor medicijnen of een medische behandeling. Onze mengelingen zijn echter wel samengesteld volgens bepaalde aandoeningen in de traditionele Chinese geneeskunde, en kunnen eventueel helpen om te verzachten, maar zijn vooral bedoeld als genot drankje. Elke persoon is echter anders, en daarom is het belangrijk om bij ziekte altijd een arts te raadplegen.

Als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een gepersonaliseerd kruidensupplement in poedervorm of tabletten, of als je interesse hebt in een acupunctuursessie, neem dan gerust contact op met mijn vrouw via www.sochinesemedicine.com.