Over Wellness Tea

Hey beste thee drinkers welkom bij Wellness Tea !

Ik ben Frederic en ben al jaren een thee liefhebber en mijn vrouw Cheng Mei is traditionele Chinese geneeskunde beoefenaar. Door haar altijd aan het werk te zien met deze fascinerende eeuwenoude leer kreeg ik een geweldig idee. Zij weet veel van de traditionele Chinese kruiden en hun werking waardoor ik meer en meer interesse kreeg in deze holistische levenswijze en de magische kracht van kruiden.

Ik dacht dus:"iedereen kent de Indische leer „Ayurveda”, wat nu als ik de Chinese leer combineer met echte thee?" eens een andere visie.

Hieruit onstond het idee om Wellness Tea te starten en samen met haar kennis lekkere tisanes en thee samen te stellen die je als een holistisch gebruik kan drinken en die gebaseerd zijn op de traditionele Chinese kruidenleer.

Let wel:  Deze tisanes zijn geen medicijnen of vervanging van medicijnen en genezen geen ziekte maar zijn bedoeld om te drinken als ondersteunende warme drank. De kruiden mengelingen zijn wel samengesteld volgens bepaalde aandoeningen in de traditionele Chinese geneeskunde en kunnen eventueel wel helpen verzachten, maar elke persoon is anders waardoor het bij de ene persoon meer effect heeft dan bij de andere. Bij ziekte raadpleeg altijd een arts.
Wil je een gedepersonaliseerde kruidensupplement in poeders of tablet of een acupunctuur sessie, neem dan gerust contact op met mijn vrouw op www.sochinesemedicine.com